GOLFABONNEMENTEN : BASIC, MEDIUM & HEAVY

Move2golf introduceert drie nieuwe abonnementen, welke u in staat stellen om zo vaak mogelijk uw golfvaardigheden te trainen tegen een zo scherp mogelijke prijs.

En dat was precies waar onze leden ons om vroegen!

* prijzen bij afsluiten van een jaarabonnement

 

De nieuwe abonnementen vervangen het eerder geïntroduceerde last-minute abonnement, en maken het nu mogelijk om langer van te voren uw reservering vast te leggen. Onze nieuwe reserveringssoftware biedt ons immers meer vrijheid, meer flexibiliteit en meer mogelijkheden.

 

HET ABONNEMENT

Met het BASIC abonnement kunt u in principe elke dag een uur spelen, mits de golfsimulator ruimte beschikbaar is. Met dit abonnement mag u steeds één uur vastleggen. Dat houdt in dat er steeds één uur open mag staan in het reserveringssysteem. Zodra u het uur gespeeld heeft, kunt u een nieuwe reservering plaatsen.

Met het MEDIUM en HEAVY abonnement mag u twee respectievelijk drie uur openstaan.

Om te voorkomen dat de ruimte steeds volgeboekt is en er voor te zorgen dat u zo vaak als mogelijk op het door gewenste tijdstip kunt oefenen, worden er slechts een beperkt aantal van deze speciale abonnementen vrijgegeven. 

 

ANNULEREN EN NO-SHOW

In ons streven naar optimale dienstverlening en de wens een zo perfect mogelijk product neer te zetten, hebben wij ook uw medewerking nodig. Het is van het grootste belang dat iedereen het reserveringssysteem adequaat gebruikt. Zoals u ook al gewend bent op de buiten golfcourses zullen wij ook een “no-show” hanteren.

U heeft de mogelijkheid tot 24 uur van te voren uw reservering te annuleren en/of naar een later tijdstip te wijzigen, als blijkt dat u toch geen gebruik kunt maken van uw boeking. Bent u te laat met annuleren, en u heeft geen gebruik gemaakt van het door uw gereserveerde blok, dan wordt er € 10,- per uur aan zogenaamde “no-show” kosten in rekening gebracht en met de eerstvolgende contributietermijn verrekend.

 

AUTOMATISCHE INCASSO

De prijzen van onze abonnementen kunnen alleen maar bestaan bij kostenbesparing. Eén van die maatregelen is het invoeren van automatische incasso van het abonnementsgeld.

Dit betekent dat de eenmalige aanmeldingskosten, contributie, alsmede eventuele “no-show” kosten van deze abonnementen maandelijks automatisch van uw bank- of girorekening geïnd zal worden.