Huisregels

 1. Nooit iemand (die niet tot uw groep behoort) naar binnen laten. Iedereen die gereserveerd heeft bezit z’n eigen persoonlijke toegangscode.
 2. Geen ramen of deuren open zetten.
 3. Indien u samen met anderen speelt let u op de veiligheid van de ander. Daarnaast houdt u voldoende afstand van de speler die aan slag is.
 4. Zodra de projector in de golfsimulator uitschakelt is uw speeltijd afgelopen. Vervolgens pakt u uw golfspullen en verlaat het pand.
 5. De algemene verlichting in het pand wordt uitgeschakeld 15 minuten na afloop van uw reserveringstijd. U dient op dat moment het pand al te hebben verlaten. Vrijwel direct nadat de algemene verlichting is uitgegaan wordt automatisch het alarm geactiveerd.
 6. Bij Move2golf mogen sport-, straat en/of golfschoenen gedragen worden, mits deze schoon zijn en geen sporen van vuil, gras en/of aarde bevatten. Onder geen beding mogen schoenen met hakken gebruikt worden.
 7. De golfclubs die u bij Move2golf gebruikt dienen schoon te zijn. Daarnaast zijn golfballen niet meer toegestaan zodra er rafels aan de bal zitten. De golfbal kan dan het projectiescherm, waar tegen u slaat, snel doen laten slijten.
 8. Wij raden u aan jassen en andere kleding die u niet wenst te gebruiken tijdens de training, op te hangen aan de kapstok bij de deur.
 9. Binnen bij Move2golf mag nergens kauwgom worden gebruikt. Daarnaast zijn roken, alcohol en drugs ook niet toegestaan.
 10. Tijdens uw spel in de golfsimulator is aan de zijkant plek om uw golf tas neer te zetten zodat de golftas tijdens het spel niet in de weg staat.
 11. Wij verwachten dat iedereen netjes en correct omgaat met de inrichting en apparatuur van Move2golf. Indien zaken klaarblijkelijk kapot zijn of anderszins onvoldoende functioneren, meldt ons dit door een reactie aan ons achter te laten op www.move2golf.nl/support. Op deze wijze kunnen wij snel zaken verhelpen.
 12. Na uw golftraining dient u de gebruikte ballen weer op te ruimen. Dat is prettig voor de volgende golfers.
 13. Permanente videobewaking in plaats van persoonlijk toezicht. Op grond van beelden wordt het naleven van de huisregels gecontroleerd en deze kunnen gebruikt worden in het geval van juridische bewijslast.