Golflessen bij Move2golf

Hoe komt het dat ik dan weer de bal te hoog raak dan weer te laag?

Waarom kan ik niet stil blijven staan tijdens en na mijn golfswing?

Waarom gaat het de ene keer zoveel beter dan de andere keer?

Weet ik een week na de les nog wat ik geleerd heb of was het weer zoveel info dat ik door de bomen het bos niet meer zie en voel?

Bovenstaand zomaar wat reacties die men vaak hoort en die u wellicht zelf ook zo ervaart. Om een complexe golfswing goed en constant uit te voeren, dienen uw spieren de golfswing 'geautomatiseerd' uit te voeren. Als u nog niet automatisch de goede beweging maakt en nog 'verstandelijk' golft (u heeft net van uw golfleraar instructie gekregen), is het vaak zo dat u het na een paar weken niet meer weet hoe het precies moet. Dit komt omdat het geheugen van uw spieren dan nog niet is aangesproken. Met andere woorden, u moet gaan voelen wanneer u de golfswing goed uitvoert of wanneer u die niet goed uitvoert.

Daar bovenop is het zo dat jongeren gemakkelijk bewegingen aanleren (en deze dus automatiseren). Echter de meesten van ons leren golf op een iets latere leeftijd. Dan is het dus nog moeilijker om het geheugen van spieren aan te spreken om de beweging 'geautomatiseerd' goed uit te voeren.

De methodiek van Move2golf is er op gebaseerd om het geheugen van uw spieren aan te spreken. Hierdoor kan iedereen (dus ook diegenen die laat met golf zijn begonnen) stap voor stap de complexe golfswing correct aanleren; gegarandeerd! Emill Hagens ex topsporter fysiotherapeut en beweegingsdeskundige heeft reeds velen geholpen een goede golfswing aan te leren. Ook voor lichamelijke klachten in combinatie met golf bent u aan het goede adres; Emill Hagens is een gediplomeerd golf/fysio trainer. 
 

Tarieven

De tarieven bij Move2golf voor golflessen zijn als volgt:


* Lessen bij 3 of 4 personen zijn minder individueel en intensief dan met 1 of 2 personen

Prijzen zijn per uur, exclusief golfsimulatorhuur, inclusief ballen en koffie/thee.
Optioneel: golfsimulatorhuur i.c.m. les €5 per uur korting op het golfsimulatortarief.
De lessen zijn op afspraak.

Om een golfles te reserveren of voor verdere informatie stuur ons een bericht via de Contact pagina.

Bij het reserveren van golflessen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

 


Move2golf's Emill Hagens boek: "Iedereen Kan Leren Golfen"

Emill Hagens heeft onlangs zijn boekje "Iedereen kan leren golfen" uitgebracht. Eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door Mart Smeets. De iniatiefnemers van Move2golf, de ex-top basketballers Roy van Oosteroom en Emill Hagens waren verrast door de interesse van Mart Smeets in de golfsport (zelf ook verdienstelijk ex-top basketballer). Mart Smeets heeft daarnaast ook een uitgebreid voorwoord in het boek geschreven.

Klik hier om de E-book versie te lezen. Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen, dan kunt u uw gegevens doorgeven op onze website op de contact pagina. Na ontvangst van uw contactgegevens krijgt u een factuur van 5,95 euro plus 2,40 euro portokosten, waarna het boekje wordt opgestuurd.