Het laatste nieuws

Super voordelige abonnementen

Vanaf 1 februari 2015 introduceert Move2golf een 3-tal super voordelige abonnementen. Meer....

Train bij Move2golf en win NGF comp

Afgelopen winter hebben velen golfers bij Move2golf getraind om in het voorjaar goed aan de....

Opening Move2golf 10 november

Heropening Indoor golf centrum Move2golf met state-of-the-art 3D golfsimulator op zaterdag 10 november 2012.

Op 10 november a.s. opent in Haarlem een nieuw golfconcept: Move2golf. Move2golf is een onbemand indoor golfcentrum in Haarlem waar gegolfd kan worden op een state-of-the-art 3D golfsimulator. Op de website kunnen klanten reserveren en betalen waarna met een persoonlijke toegangscode de deur van het pand geopend kan worden aan de Mollerusweg 96 in Haarlem. Move2golf is het eerste indoor golfcentrum in Nederland dat een dergelijk concept aanbiedt.

Op de golfsimulator kan de golfer een keuze maken uit onder andere: 18 holes spelen op de mooiste banen wereldwijd (zoals in Nederland de Kennemer Golfclub), op de virtuele driving range oefenen, chippen, en/of putten oefenen, het kan allemaal. De golfsimulator geeft direct na de golfslag precies aan wat er wel en niet goed is gegaan. Move2golf biedt een omgeving waarbij de golfer z’n eigen golfbaan tot z’n beschikking heeft. Want Move2golf is onbemand en geheel self-service zonder dat anderen op je vingers staan mee te kijken. Iedereen speelt met z’n eigen clubs en ballen, wat ook hoort bij een serieus golf trainingsapparaat.

De eigenaren zijn er in geslaagd om een golfcentrum te ontwikkelen dat volledig volgens het self-service concept werkt: “Uitgangspunt voor ons was om een zeer laagdrempelige speel- en oefenfaciliteit te ontwikkelen voor iedereen die van golf houdt. Of je nu een keertje wilt golfen tot het serieus trainen voor topgolfers, het is voor beiden zeer geschikt.” Move2golf biedt een aanvulling op golfen buiten op de golfbaan. Je speelt golf zonder weersinvloeden, tijd efficiënt (18 holes spelen neemt ongeveer 1,5 uur in beslag), je speelt wanneer je wilt (24 uur per dag, 7 dagen in de week is Move2golf geopend) en je krijgt direct na elke slag een analyse van je shot.

Opening 10 november 2012

Op 10 november a.s. zal Move2golf openen met het nieuwe concept van 11 tot 13 uur en is iedereen van harte welkom. Tijdens de opening stellen we alle geïnteresseerden in de gelegenheid om zelf de golfclub ter hand te nemen. Dus zijn er voldoende momenten om zelf een balletje te slaan op de golfsimulator. Daarnaast wordt er een zogenaamde Neary wedstrijd gehouden waar interessante prijzen te winnen zijn. De opening zal worden voltrokken door een aantal prominenten Nederlanders uit de sportwereld waaronder Wim van Hanegem, zelf een fervent golfer, die wekelijks op de golfbaan is te vinden.