Het laatste nieuws

Vraag en antwoord

Hoe lang duurt een 'baantje lopen' bij Move2golf?

Ervaring leert dat golfers die net beter spelen dan GVB 9 holes binnen 1 uur kunnen lopen en 18 holes binnen 1,5 uur. U bespaart natuurlijk het lopen naar uw bal, zoeken van de bal etc. Het is dus een hele tijdsefficiënte manier om aan de golfswing te werken.

Hoe werkt de TRACKMAN golfsimulator?

Het unieke TRACKMAN SYSTEEM registreert ondermeer de balrichting, snelheid en balspin. Aan de hand van die gegevens berekent de computer de balvlucht en projecteert de balvlucht in de baan op een groot scherm. De simulator werkt voor zowel rechts- als linkshandigen en er kan gebruik gemaakt worden van alle clubs; van driver, hybrides, ijzers tot en met de putter.

Hoe lang van tevoren kan ik reserveren?

U kunt tot ongeveer 3 maanden van tevoren reserveren. Dus als u op woensdagochtend om 10 uur wilt spelen kunt u dat voor enige maanden vooruit vastleggen. Wel zo makkelijk. Wilt u daarentegen over 15 minuten 18 holes spelen dan kan dat ook. Ga daarvoor naar Reserveren en alles wordt direct geregeld.

Speel ik met mijn eigen clubs?

Ja, op onze TRACKMAN golfsimulator heeft u een zeer realistische ervaring en daar horen uw eigen clubs natuurlijk bij. De golfballen worden geleverd door Move2golf.

Hoe werkt het als jullie zonder personeel werken?

Iedereen kan via onze website een gratis account aanmaken.  Als u een abonnement heeft kiest u via de reserveringsmodule in onze website  u het gewenste tijdstip wanneer u wilt spelen. Alles wordt bevestigd in een email met daarin een uitleg hoe alles werkt, de datum en tijdstip van je reservering en een persoonlijke toegangscode voor de toegang tot ons golfcentrum. 1 uur voor uw reservering ontvangt u als herinnering een SMS met de belangrijkste gegevens, zoals tijdstip en de persoonlijke pincode zodat u alles bij de hand heeft als u komt golfen. Na het intoetsen van de persoonlijke toegangscode bij de buiten- en binnendeur, gaat het alarm uit en de verlichting aan in ons golfcentrum.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten. Wat nu?

Op onze website kunt u een nieuw wachtwoord opvragen door onder het inlogscherm op "wachtwoord vergeten" te drukken en vervolgens uw emailadres in te vullen. In de email die u dan ontvangt, krijgt u ook uw gebruikersnaam weer te zien. Wel adviseren we u om direct naar "mijn account" in de rechterkolom te gaan, waar u uw wachtwoord kunt veranderen.