Het laatste nieuws

Open dagen 2020

Open dagen bij Move2golf .

 

Zaterdag 10 oktober -  10 tot....

1 camera systeem

Per 12 december is er het nieuwe 1 camera systeem van SportsCoach. Hierdoor komt de....

Vraag en antwoord

Hoe dicht benadert de 3D golfsimulator het 'echte' werk op een golfbaan?

Onze 3D golfsimulator komt akelig dicht bij de ervaring met het echte werk buiten. U slaat vanaf een tee of vanaf een mat met uw eigen clubs en ballen zoals u gewend bent op een doorsnee driving range. En na uw slag 'vliegt' u met de bal mee en zie u de bal neerkomen op de virtuele golfbaan geprojecteerd op het grote scherm. De afstanden die u slaat zijn zeer accuraat door de 2 high-speed camera's die nauwkeurig de balvlucht en snelheid registreert.

Hoe lang duurt een 'baantje lopen' bij Move2golf?

Ervaring leert dat golfers die net beter spelen dan GVB 9 holes binnen 1 uur kunnen lopen en 18 holes binnen 1,5 uur. U bespaart natuurlijk het lopen naar uw bal, zoeken van de bal etc. Het is dus een hele tijdsefficiënte manier om aan de golfswing te werken.

Hoe werkt de 3D golfsimulator?

High-speed camera's in het plafond en aan de zijkant van de slagkooi registeren ondermeer de balrichting, snelheid en balspin. Aan de hand van die gegevens berekent de computer de balvlucht en projecteert de balvlucht in de baan op een groot scherm. De simulator werkt voor zowel rechts- als linkshandigen en er kan gebruik gemaakt worden van alle clubs; van driver, hybrides, ijzers tot en met de putter.

Is het duurder als ik met meerdere golfers kom?

Nee, onze prijzen zijn voor de huur van de golfsimulator. Als u dus iemand meebrengt blijft de prijs gelijk. U kunt met maximaal 4 personen tegelijk gebruik maken van de golfsimulator.

Hoe lang van tevoren kan ik reserveren?

U kunt tot ongeveer 3 maanden van tevoren reserveren. Dus als u op woensdagochtend om 10 uur wilt spelen kunt u dat voor enige maanden vooruit vastleggen. Wel zo makkelijk. Wilt u daarentegen over 15 minuten 18 holes spelen dan kan dat ook. Ga daarvoor naar Reserveren en alles wordt direct geregeld.

Speel ik met mijn eigen clubs?

Ja, op onze 3D golfsimulator heeft u een zeer realistische ervaring en daar horen uw eigen clubs natuurlijk bij (en dus ook uw eigen ballen).

Hoe werkt het als jullie zonder personeel werken?

Iedereen kan via onze website een gratis account aanmaken. Via de reserveringsmodule in onze website kiest u het gewenste tijdstip wanneer u wilt spelen en u rekent direct af via Ideal of PayPal. Of u betaald met een eerder, tegen hoge korting, aangeschaft Saldo Tegoed. Alles wordt bevestigd in een email met daarin een uitleg hoe alles werkt, de datum en tijdstip van je reservering en een persoonlijke toegangscode voor de toegang tot ons golfcentrum. 1 uur voor uw reservering ontvangt u als herinnering een SMS met de belangrijkste gegevens, zoals tijdstip en de persoonlijke pincode zodat u alles bij de hand heeft als u komt golfen. Na het intoetsen van de persoonlijke toegangscode bij de buiten- en binnendeur, gaat het alarm uit en de verlichting aan in ons golfcentrum.

Kan ik een gemaakte reservering annuleren en mijn geld terugkrijgen?

Annuleren met volledige restitutie is mogelijk indien het tijdstip van de te annuleren reservering verder dan 24 uur in de toekomst ligt. Indien u een reservering wilt annuleren, waarvan de starttijd binnen 24 uur ligt, is annuleren en restitutie niet mogelijk.

Als u heeft geannuleerd dan wordt het bedrag bijgeschreven op uw saldo tegoed en kunt u het voor een toekomstige reservering gebruiken.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten. Wat nu?

Op onze website kunt u een nieuw wachtwoord opvragen door onder het inlogscherm op "wachtwoord vergeten" te drukken en vervolgens uw emailadres in te vullen. In de email die u dan ontvangt, krijgt u ook uw gebruikersnaam weer te zien. Wel adviseren we u om direct naar "mijn account" in de rechterkolom te gaan, waar u uw wachtwoord kunt veranderen.

Ik had één uur gereserveerd en zojuist er nog één bijgeboekt. Blijft tussen de 2 tijdsblokken de simulator aan, zodat we 1 uur en 55 minuten non stop kunnen spelen?

Ja, vlak voordat een tijdsblok is afgelopen 'kijkt' het systeem of de persoon die er na komt dezelfde is. Zo ja, dan blijft het systeem gewoon aan. Maw men hoeft niet alles in één keer gereserveerd te hebben.